Ventur Finland Oy Ab

ILMAVERHOT

www.ilmaverhot.fi

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.
Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

VENTUR Finland Oy Ab
Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finland

Tel. +358 (0)9 530 8810
Fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi, www.ventur.fi

Ilmaverhot

 
Ilmaverhot : Ventur tarjoaa ilmaverhoja. Venturin ilmaverhot on helppo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Ilmaverhoilla on erittäin laaja käyttöalue eri tiloissa kuten esim. ravintoloissa, elokuvateattereissa, kauppakeskuksissa, varastoissa, pankeissa, yms. Useimmissa varastoissa on isot ovet jotka saattavat olla auki pitkiäkin aikoja jolloin lämmin sisäilma karkaa nopeasti. Ongelma on helposti ratkaistu asentamalla COR-sarjan ilmaverho joka käynnistyy samalla kun ovet aukeavat pitäen näin lämpimän ilman sisällä. Kesällä COR-ilmaverho estää hyönteisten pääsyyn sisätiloihin. Kaikki mallit on varustettu toiminnolla joka aktivoi ilmaverhon ovea avattaessa. : Ilmaverhot